Otthon
  centrum
  csoport

ÜGYFÉL-
ELŐNY
KLUB

Megtisztelő számunkra, hogy közvetítőként részt vehettünk a közelmúltban az Ön ingatlan adás-vételében.

Új ügyfelünkként megajándékozzuk most Önt egy személyre szóló tagsággal ügyfél-előny klubunkba.

Mit jelent ez?

Megbecsülésünk jeleként megosztjuk Önnel is azokat az egyedi információkat, lehetőségeket, és kedvezményeket, amelyek elérhetőek cégcsoportunk számára a piac meghatározó ingatlanközvetítőjeként, és jelentős előnyökhöz juttatjuk Önt.

k

FRISS INFORMÁCIÓK

Mi gyakran egy lépéssel a piac előtt járunk. Ez a gyors információ áramlásnak köszönhető, amibe bevonjuk most Önt is. Olvasson mindig arról, ami tényleg aktuális!

ZÁRTKÖRŰ AJÁNLATOK

Olyan ajánlattal készülünk a jövő év elejére, ami csak tagjainknak lesz elérhető és akár évi több százezer forint megtakarítást jelenthet majd Önnek is. ‘Coming soon…’

KEDVEZMÉNYEK

Cégcsoportunk megállapodásai révén ügyfeleink időről-időre részesülhetnek olyan kedvezményekben, melyekkel pénzt takaríthatnak meg.

JÓ INFORMÁCIÓKKAL
SOK PROBLÉMA OLDHATÓ MEG

MIÉRT KÜLÖNLEGES EZ?

18 éve indítottuk útjára az Otthon Centrumot, ami mára az ingatlanpiac egyik vezető szereplőjévé vált. Ezen idő alatt több mint 100.000 ingatlan tranzakcióban vettünk részt és több száz milliárd forint hitelt közvetítettünk. Rengeteg szaktudás, tapasztalat, kapcsolati tőke és sok-sok értékes szakember gyűlt össze a cégcsoport különböző tagvállalatain belül.

2020-ban ráadásul még magasabbra tettük a lécet és életre hívtuk az OC Finance nevű cégünket, azzal a megbízással hogy a cégcsoportban felhalmozott értéket, ügyfél-előnyöket becsatornázza Önhöz.

ÖRÖMMEL ÜDVÖZÖLJÜK!
KÉRJÜK FOGADJA EL INVITÁLÁSUNKAT!

Zárt ügyfélklubunk csak személyre szóló invitálással elérhető. Örömmel üdvözöljük nálunk!