LAKÁSBIZTOSÍTÁSOK

JOBB LAKÁSBIZTOSÍTÁSOK (J)ÖNNEK

Már több mint 20 éve szívügyünk, hogy Önt álmai otthonához, ingatlanjához segítsük. Ki mástól számíthatna hát nagyobb elkötelezettségre, ha lakásbiztosításáról van szó?

A piacon elérhető termékek közül kizárólag azokat közvetítjük, ajánljuk az ügyfeleinknek, amelyek szerintünk az ingatlanokkal kapcsolatos valós és releváns igényekre nyújtanak minőségi szolgáltatást és mindezt a megfelelő ár – érték arányban.

Cégcsoportunk az ingatlanközvetítésben jó ideje vezető szerepet tölt be Magyarországon és jeleskedünk budapesti ingatlanfejlesztési projektjeinkkel is. Mindent tudunk az ingatlanokról, így jól tudjuk, melyek a legfontosabb szempontok egy ház, lakás biztosításánál.
Meghatározó szempont például, hogy ingatlanunk nemcsak egy ház vagy egy lakás, hanem az otthonunk és/vagy egy hosszú távú befektetésünk is.
Úgy ahogy egy emberrel, autóval, ezzel az értékes vagyontárgyunkkal is bármikor előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek. Amikor pedig kár keletkezik az ingatlanban a veszteségek kisebb összegektől akár sok millió forintig is terjedhetnek.

EGYEDIRE HANGOLT

LAKÁSBIZTOSÍTÁSOK

OC FINANCE

SZÁMÍTHAT SZAKÉRTELMÜNKRE

…, hogy megtaláljuk az Ön igényeire hangolt, legkedvezőbb díjú biztosítást, mely megóvja Önt az anyagi veszteségektől. Dőljön hátra és intézze lakásbiztosítását otthona kényelméből.

lakásbiztosítás

Ajánlatot kérek

GDPR

Cég neve: OC Finance Biztosításközvetítő Kft.
Székhely: 1023 Budapest, Lajos utca 28-32.
Adószám: 13335986-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-730023
Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank
MNB nyilvántartási szám: 213120266812
Levelezési cím: 1023. Budapest, Lajos utca 28-32.

Szakmai felelősségbiztosítás: Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe
Felelősségbiztosítás kötvényszáma: 1180000508
e-mail cím: ocf@ocfinance.hu
Panaszkezelési telefonszám: + 36 70 644 1913
Panaszkezelési szabályzat»»
Fogyasztói panasz bejelentő»»
SFDR nyilatkozat»»